Jacques Salome homeJacques SalomeJacques Salome intalnirJacques Salome Calendar de evenimentePortofoliu Jacques Salome Banca de ConversatieJacques Salome ArticoleJacques Salome E.S.P.E.R.E. Metoda espereJacques Salome ResurseJacques Salome Galerie fotoJacques Salome Link Jacques Salome Contact

 

 

 

PORTOFOLIU JACQUES SALOME

Principalele teme abordate în operele lui Jacques Salomé

"Exista carti care va pot da sentimentul ca sunteti mai inteligenti, mai informati, care sa pot face sa calatoriti sau sa visati. In cazuri foarte rare, exista carti care va reconcilieaza cu ceea ce este mai bun în voi, care va apropie de aceea parte din voi pe care am putea numi sâmburele celestru al lui ’’a fi’’ sau inima divinului care straluceste în fiecare dintre noi."

Jacques Salomé

 

Cartile lui Jacques Salome cuprind atât de cald "sâmburele celestru" al fiecaruia si reusesc sa ne reîntoarca spre noi, catre intimitatea noastra, catre ranile noastre vitale, catre osatura personalitatii noastre.

Intreaga opera a lui Jacques Salome poate fi structurata în câteva teme centrale, precum: relatiile amoroase, relatiile de cuplu, relatiile familiale, relatiile scolare, relatiile profesionale, relatia cu tine însuti, precum si romane, nuvele, carti care ne învata ce înseamna tandretea si relatiile vietii.

I. Relatiile amoroase
II. Relatiile de cuplu
III. Relatiile familiale
IV. Relatiile scolare
V. Relatiile profesionale
VI. Relatia cu tine însuti
VII. Romane si nuvele
VIII. Tandretea si relatiile vietii