Jacques Salome homeJacques SalomeJacques Salome intalnirJacques Salome Calendar de evenimentePortofoliu Jacques Salome Banca de ConversatieJacques Salome ArticoleJacques Salome E.S.P.E.R.E. Metoda espereJacques Salome ResurseJacques Salome Galerie fotoJacques Salome Link Jacques Salome Contact

 

 

CONTACT

 

Asteptam cu interes orice mesaj din partea voastra la adresa:

contact@jacques-salome.ro

 

psiholog Daniela Dumitrescu

 

 

MESAJE DE LA VOI:

 

Am gasit absolut din intamplare acest site. E absolut minunat!!!!Felicitari pentru munca si pentru rezultatul acesta. Sunt incantata! Il consider darul meu de azi! Multumesc!FELICITARI pentru gingasia si caldura pe care am simtit-o traversand site-ul in sus si in jos, Felicitari pentru acordul grijuliu intre imagine si text, Felicitari pentru silitoarea traducere a metodei…

O zi minunata!!!!Cu dragoste,Cri

februarie 2008

 

Mi-a luat ceva timp sa trec prin intregul site, dar sunt foarte impresionata de modul lui de realizare. Fotografiile se potrivesc articolelor si totul este facut intr-o maniera atragatoare, care te indeamna sa treci prin el in totalitate.
Elena
5 decembrie

Am avut foarte putin timp dar am 'rasfoit' site-ul cu multa placere.
Mi se pare suuuper.
Felicitari.
Claudia
30 noiembrie

Iti multumesc din suflet pentru CADOUL facut!!!
Este intr-adevar o noua bucurie, aducatoare de (E)SPER(E)anta - nascuta pe de o parte din descoperirea "comorii" site-ului adus la lumina de tine, dar si - pe de alta - din surpriza constatarii faptului ca mai exista astfel de oameni...ca si tine...care trudesc si daruiesc cu generozitate, pentru binele celorlalti.
Iti daruiesc la randul meu, un gand bun, urandu-ti speranta, credinta si dragoste!!!
Cu mult drag,
Toni
24 noiembrie


Draga Daniela,
Mi-am clatit ochii si mintea de dimineata, sperand ca aceasta zi sa fie una a celor 4 piloni ai lui J.Salome.Este un lucru grozav ca ai reusit sa faci asa ceva pentru romanasii obisnuiti cu incertitudinea si negatia.Iti doresc sa-ti continui munca frumoasa.Felicitari!
Cu stima, Beti-Ana Cioaca
29 noiembrie

Pace si Lumina
Da, site-le este interesant. Ar fi si mai interesant daca ar cuprinde si macar o lucrare a dansului tradusa . Nu sunt prea bucuros ca intrarea la conferinta costa atat de mult.
Mith of Atlants
19 noiembrie


Multumesc mult pentru link. Am citit "Curajul de a fi tu insuti" de Jacques Salome si inspirata fiind de cartea sa am scris si un articol.
Imi place foarte tare cum scrie cu multa iubire dar si cu mult realism .
Mult succes pe mai departe cu site-ul si felicitari.
Adriana
18 noiembrie

 

Va multumesc!